Ofte stilte spørsmål - HLF nettbutikk

Ofte stilte spørsmål - HLF nettbutikk


Jeg er medlem i HLF. Hvordan handler jeg i nettbutikken?

For å handle, må du logge inn. Det gjøres ved å trykke på "LOGG INN" som du finner øverst til høyre på siden. Alle HLF-medlemmer med en registrert e-postadresse hos HLF, er allerede lagt til som bruker. Første gang du skal handle i nettbutikken må du klikke på logg inn, og deretter klikke på glemt passord. Du mottar en e-post med lenke for å lage passord. Klikk på lenken og lag nytt passord. Nå er du klar til å logge inn med e-post og det nye passordet.

 

Jeg er medlem i HLF, men får beskjed om at e-posten min ikke finnes i databasen

Hvis du får beskjed om at e-posten ikke finnes i databasen, bruker du en annen e-post enn det som er registrert på deg i vårt medlemsregister. Ta kontakt med oss, så vi får oppdatert med riktig e-postadresse.

 

Jeg er medlem i HLF og innlogget, men ser ikke medlemsrabatten

Medlemsrabatten sees først når du er i handlevognen. Husk at du må handle minimum 3 brett batterier for å få rabatt.

 

Jeg har prøvd å logge inn med e-postadressen og passordet som jeg bruker på Min side, men får feilmelding

Logg inn på nettbutikken og "Min side" er to helt forskjellige pålogginger. For å logge inn på nettbutikken, må du lage nytt passord. Følg stegene som beskrevet over.