Betaling

På Ørepropper.no kan du enten betale med kredittkort (Visa eller MasterCard), eller med en PayPal-konto. Begge typer betaling foregår gjennom PayPals webside, men det er ikke nødvendig med PayPal-konto for å betale.

Hvordan gå fram når jeg skal betale:
Når du er fornøyd med varene du ønsker å kjøpe, klikk “Betal” i høyrekolonna eller “Fortsett til kassen” når du ser på handlekurven din.

Vennligst fyll inn ditt navn og adresse i skjemaet, eller logg inn om du har registrert deg her tidligere. Har du ikke brukt oss før, ber vi deg om å skrive inn ditt ønskede brukernavn og passord, slik at du slipper å skrive inn all din informasjon på nytt neste gang.

Når skjemaet er fyllt ut og du har sett over ordren din, klikker du på “Send bestilling” nederst.

Skjermbilde. Klikk for større bilde

Du blir nå sendt til PayPals betalingstjeneste. Dersom du ikke har brukt PayPal før, vil du få opp et skjema hvor du fyller inn din kortinformasjon (se skjermbilde).

Dersom du har brukt PayPal før vil du få en innloggingsboks, eller du kan klikke “Har du en PayPal-konto?” for å få opp felt for å logge inn.

Klikk på den gule knappen nederst for å fullføre betalingen, hvorpå du blir sendt tilbake til ørepropper.no.

Viktig melding til våre kunder!
Øreganger varierer fra person til person og ingen øreganger er like. Det er derfor vanskelig å gi råd om hvilke ørepropper som vil fungere for deg. Et lite mindretall har dessuten øreganger som er små eller har en form som gjør at propper i øret ikke vil fungere. Den eneste måte å vite hva som vil fungere for deg er å eksperimentere eller få en øre-nese-hals lege til å se på ørene dine. Ørepropper er hygieneartikler, så vi kan dessverre ikke refundere for brukte propper eller propper der pakningen er åpnet. Kjøp av ørepropper skjer derfor på eget ansvar. Vi beklager eventuelle ulemper dette medfører.